Het brandportaal geeft wat het meest waardevol is. GEMAK.


De Printblans brandportal is een online systeem voor de inkoop en creatie van merkcommunicatie. Het is een volledig geautomatiseerd webplatform, met een geïntegreerd managementsysteem dat alle gewenste werknemers / organisaties gemakkelijk toegang biedt tot het online ontwerpen en bestellen van huisstijlproducten, zoals visitekaartjes of flyers. De portal kan gemakkelijk worden gebruikt op elk scherm vanwege het responsive ontwerp. Het geavanceerde, geautomatiseerde systeem zal veel tijd besparen. De portal is een modulair systeem. Andere systemen kunnen worden geïntegreerd. Een Printbalans portal is een beveiligd webplatform. Alle systemen hebben standaard uitstekende beveiliging en hosting.

Communicatie beheren, maken en bestellen

De brandportal is een webshop op maat. Een geavanceerd systeem voor het bestellen van alle communicatiemiddelen in de huisstijl van je bedrijf of klant. Via een eigen webomgeving kun je eenvoudig producten als flyers, brochures, posters, visitekaartjes of uitnodigingen aanpassen en bestellen.

 

Huisstijl producten in één brandportal

Je krijgt een domeinadres en logt hier in de eigen omgeving in. Je selecteert zelf de communicatieproducten voor in de webportal. Je kunt zo gemakkelijk online je eigen huisstijl drukwerk maken, beheren en bestellen. Huisstijl componenten zoals kleur, lettertype of logo liggen vast in de templates. Binnen deze vaste elementen kun je variëren met nieuwe beelden en teksten.

 

Compleet geautomatiseerd systeem

De brandportal is een volledig geautomatiseerde oplossing. Eén systeem voor het ontwerpen en inkopen van producten, doorzetten van orders en factureren. Je bestelling wordt geheel automatisch afgehandeld. In de backend achter de brandportal heb je een compleet overzicht van de orderflow en facturen. Je kunt hier ook specifieke instellingen inrichten voor kortingen, prijzen, verzendwijze of betalingswijze. Met de managementrapportages heb je alle statistieken over de orders.

 

Brandportal web2print software online editorIntegratie met online editors en Preflight

Diverse gespecialiseerde systemen zijn te integreren. Zoals financiële systemen en ERP oplossingen. Er is ook een integratie mogelijk met online editors, zoals CHILI Publisher, XpressionFluid of PitchPrint. Een online editor geeft je vakkundige opties voor het opmaken en bewerken van je producten. Preflight kun je aanschaffen voor je bestandscontrole.

 

Leveranciers koppelen

Voor het bestellen van je communicatieproducten kun je eigen leveranciers toevoegen. Het is ook mogelijk om de brandportal te koppelen met diverse grafische leveranciers die hun producten al aanbieden binnen het Printbalans platform. Deze connectie met leveranciers geeft jou de kans om een groot assortiment te bereiken. Printbalans werkt met vele leveranciers samen en dat worden er steeds meer.

 

 

Voor merkeigenaren: brandportal voor marketing en communicatie

Een brandportal is ook een eigen webportal voor jouw bedrijf om de printcommunicatie te bestellen. Een veilige webportal voor merkeigenaren, stichtingen en verenigingen, zorginstellingen en overheidsorganisaties. Zoals een brillenketen met franchise-ondernemingen of een lokale overheid met al haar interne instanties. Al deze interne organisaties hebben geregeld aangepaste printproducten nodig. Om dit werk sneller en makkelijker te maken, biedt Printbalans de mogelijkheid voor een unieke brandportal. Deze brandportal vereenvoudigt het proces, houdt rekening met de consistentie van je huisstijl en heeft een gebruiksvriendelijke webomgeving. Met een brandportal beheer jij deze processen centraal en kunnen de medewerkers van je organisatie(s) decentraal gemakkelijk producten in de eigen huisstijl aanpassen, beheren en bestellen. Printbalans kan door haar jarenlange ervaring toegevoegde waarde bieden met haar geavanceerde inkoopsysteem voor deze producten.

Je selecteert zelf de gewenste producten en leveranciers van deze producten voor in de webshop. Je kunt ook niet-printgerelateerde zaken opslaan en bestellen via de portal.

Met een brandportal ontwikkel je een duurzame proces voor je merkmanagement. Je hebt alle producten voor het printmanagement proces snel en efficiënt, 24 uur per dag, in één systeem.

 

 

Wilt u een afspraak maken om in een persoonlijk gesprek te ontdekken wat ons brandportal voor u kan betekenen?

 

Neemt u dan contact met ons op via info@printbalans.nl 

of telefonisch via +31(0)615447654.

Eenvoud en snelheid.

Het handmatig plaatsen van bestellingen in systemen van producenten is verleden tijd. Tientallen producenten, met allemaal hun eigen manier van werken. Onze webshop garandeert één manier van werken door directe koppelingen.

Controle en overzicht.

Door de volledige integratie van het portaal en bijvoorbeeld de mogelijkhed om het portaal te koppelen aan andere bestelsystemen heb je al je bestellingen bij elkaar. Eén systeem met alle oplossingen.

Voorsprong door ontwikkeling.

Onze ICT deskundigen zijn constant bezig met het verbeteren en updaten van het systeem zodat u de nieuwste features hebt. Je hoeft geen tijd meer te besteden aan het zoeken naar nieuwe tools om beheersysteem te verbeteren, Wij zorgen dat uw systeem altijd up-to-date is.