Goed netwerk zorgt voor kostenbesparing

Printbalans werkt samen vanuit een zeer uitgebreid netwerk van gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland welke een keur aan producten aanbieden. Dit zorgt ervoor dat we voor elke product de juiste leverancier kunnen kiezen. dit houdt de service hoog en de prijzen laag. Een ideale balans dus. Neem bijvoorbeeld huisstijl drukwerk. Ieder bedrijf heeft het nodig. Het is vaak een commodity en wordt vaak besteld in plaats van ingekocht. Waarschijnlijk wordt er al jaren lang teveel geld aan uitgegeven. Drukwerk is voor ons geen commodity! Wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossing voor onze klanten. De Grafische industrie is constant in beweging en onderhevig aan vele veranderingen. Technisch maar ook organisatorisch. Het is geen wonder dat, door al deze veranderingen, het een hele klus wordt de meest optimale oplossing te kiezen voor het inkopen en beheren van de communicatie en print materialen. 

Wij pakken deze uitdaging met beide handen aan en zorgen voor de best mogelijke oplossing. Vraag eens een offerte aan voor uw drukwerk en kijk hoeveel wij voor u kunnen besparen.