Product en proces in balans.


Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw communicatie- en drukwerkpakket optimaal wordt ingekocht. In de breedste zin van het woord.

Huisstijl drukwerk, POS materialen, groot formaat print, verpakkingen brochures en folders etc..

Topkwaliteit tegen de beste prijs, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hier onze uitgangspunten. Goede communicatie en service spreken voor zich.

 

Maar we doen meer!

 

Wij gaan ook op zoek naar de beste balans voor het bestelproces.

Transparantie, gemak en controle zijn hier onze uitgangspunten. 

 

Vandaar onze naam PrintBalans.

 

Door onze jarenlange ervaring als drukwerkspecialist en door een uitgebreid netwerk waar kennis en kunde, van zowel gebruikers als leveranciers is samengebracht, is het mogelijk voor iedereen een persoonlijke balans te vinden tussen print- en procesmanagement. Door deze collectieve gedachte regelen we ons printmanagement net even iets anders.Samen Sterker.

Maak gebruik van ons netwerk met regionale, nationale en internationale leveranciers. Een gezamenlijk assortiment van meer dan 1 miljoen producten!

Het resultaat, betere kwaliteit, lagere kosten en goede service. Printbalans biedt u gemak en flexibiliteit en door de collectiviteit kan uw organisatie fors besparen op kosten en tijd.

Waarom PrintBalans?

1) Tijdbesparing en gemak.

2) Kosten besparing.

3) Netwerk en collectief.

4) Huisstijl bewaking.

5) Controle en transparantie

6) Innovatie en productontwikkeling.

7) Persoonlijk advies.


Wilt u een afspraak maken om via de PrintBalans scan van uw communicatiepakket te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen?

 

 

Neemt u dan contact met ons op via info@printbalans.nl

of telefonisch via +31(0)615447654.